Despre noi

TONER srl este firmă cu capital privat, autohton, înfiinţată în anul 1994, având activitatea de bază comercializarea cu ridicata şi cu amănuntul a echipamentelor de birou şi a consumabilelor aferente. Obiectivul firmei este oferirea la cele mai bune preţuri a întregii game de consumabile pentru echipamentele de birou, promovarea celor mai eficiente soluţii de exploatare ale echipamentelor, asigurarea prin personalul calificat a suportului tehnic garanţie si postgaranţie pentru echipamentele comercializate. Am dezvoltat în mod deosebit serviciile de reîncărcare şi recondiţionare ale cartuşelor de toner şi cerneală.

Se urmăreşte achiziţionarea produselor din cele mai bune surse, import direct sau de la reprezentanţele autorizate din Romania ale marilor producători: Canon, HP, Lexmark, Minolta, Samsung, Panasonic, etc, având chiar statut deosebit pentru distribuţia unora.

Asigurăm servirea clientilor locali, prin magazinele noastre Office Shop si Toner Shop, dar şi onorarea comenzilor firmelor partenere din ţară, de la sediul societăţii.